Om resbloggen

Min blogg följer inte den senaste resetrenden och är inte sponsrad av något reseföretag. Det här är en blogg för dig som är sugen på att förverkliga dina drömmar. Jag skriver av lust och för att inspirera andra medelålders kvinnor att ta vara på livet.

Så länge jag varit flygfärdig har jag samlat ihop pengar till nästa resmål. Rutterna har gått från Nordafrika till Indien och Kuba, Kap Verde, Brasilien, Qatar, Nepal, USA och många andra farbara ställen.

De senaste åren har jag roat mig med att förverkliga mina flickdrömmar; som att åka lastfartyg, vara lyxpassagerare på Orientexpressen eller kryssa över Atlanten. Men det finns flera ställen kvar på min lista. Om dessa och många andra resor, skall du få läsa om i min blogg.

Jag reser oftast med lätt packning, skrivdon och kamera runt halsen. Ibland tar jag på mig yrkesrollen som skribent, ibland är jag enbart medmänniska. Jag tycker lika mycket om att resa ensam som att resa i sällskap med min familj eller ett barn i taget.

I dag har jag insett vad det är som lockar mig med att resa. Jag samlar helt enkelt på möten – med andra människor. Sedan gillar jag känslan av att leva med vidöppna sinnen, en känsla som förstärks i och med förflyttningen till en okänd plats.

Så tag plats, häng med och låt dig bli inspirerad.

Agneta Slonawski

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s